torstai 24. toukokuuta 2012

Suuria suunnitelmia, pieniä toteutuksia, iloa ja ahdistusta

Heipparirallaa lukijaiseni!

En olekaan vähään aikaan taas postaillut. Anteeksi jos joku on kaivannut minua. D: Mutta niin. Tänään tosiaan tuli BJD:eeni lasku välittäjältä... Viisi ja puolisataa plus pankin kulut ja tullit. Ja arvatkaapas mitä äitini tähän asiaan tokaisi. Ei ONNEKSI mitään tilauksen kieltämistä, mutta siihen äänensävyyn että; "nuoret saa nykyään liian helposti rahaa ja hänen aikanaan piti säästää viisi vuotta 800 markkaa maksavaan koiraan". Ja tämä jos jokin saa tuntumaan pahalta. Ne ovat kuitenkin minun rahani, ja saan ostaa niillä nuken jos haluan. Mutta kuitenkin... Minun pitäisi olla iloinen nuken ostamisesta, ja nyt se vain haluaa aiheuttaa harmaita hiuksia (lol, 15-vuotiaalleko?) ja surua. D: Ehkä se sitten piristää, kun olen saanut nuken. Huomionen, tämä ei ole mikään katumusviesti! Tahdon todella nuken, ja olen valmis maksamaan siitä noinkin paljon, ettäs tiedätte!

Sunnuntaina olin Noki-chanin kanssa heillä. Kaikki nukkelit raahasin hänen luokseen, mutta Sallaa tuli kuvailtua eniten, koska (hän on niin söpö) Coralla oli synttärit ja hän sai hienon mekon ja uuden kaverin. Metsässä ja leikkipuistossa kävimme. Kivaa oli, otetaan Sallan kanssa mielellämme uusiksi joku kerta! Kuvia ei nyt ole, kun minä en laiskamatona ole niitä jaksanut tänne siirtää.

Ja ottakaa ihmeessä kantaa BJD-suunnitteluuni! Lukekaa edellnen postaus, ja muistakaa, että vain kommentoimalla voi vaikuttaa. :D Kommentin voi jättää tähän postaukseen tai edelliseen.

~Jaya kiittää ja kuittaa ja toivoo kommenttejä oikein paljon ♥~

2 kommenttia:

  1. Rahan arvokin on nykyään erilainen. Äitis lapsuudessa/nuoruudessa oli muutenkin erilainen kulutuskulttuuri.

    Mutta sinuna ostaisin nuken, nukessa sentään ei oo ruokkimis kulujakaan :D. Itse aattelen et sun iässä on kuitenkin hyvä oppia säästämään ja nukkeharrastus opettaa rahankäyttöä. Nukeissa on se hyvä asia että ihan helpolla ei hartsisenkaan arvo laske. Voit saada rahat takasin myymällä jos hyvin käy :).

    VastaaPoista
  2. Kaipasinkin jo kuulumisia Dragoksen suunnalta :) Uskon, että kyllä piristää, kun pojun saat luoksesi. Toivottavasti äitis kuitenkin tykästyy jollain tasolla tulokkaaseen.
    Minullakin oli hauskaa, tosiaan uusiksi voitaisiin joskus ottaa :3 Omankin BJD:n hankintani suunnalla tapahtui iso edistys, vaikka sitä ennen juuri vastoin käyminen tapahtui.

    VastaaPoista