sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Paluu

Hei piiitkästä aikaa!

Olen ollut aika pitkään postailematta. Pahoittelen, jos joku kaipasi tekstejäni. D: Tänään tulin sitten siihen tulokseen, että päivittelen vähän. Paljon on ehtinyt tapahtuakin.

Eilen oli Laviaari-kilpailut. Täältä löytyy kisojen tulokset. Löydyn tuolta lajeista 100 pu (eli sata metriä perhosuintia), 200 su (eli kaksi sataa metriä selkäuintia) ja 100 su (eli sata metriä selkäuintia) nimellä Laura Oesch. Sain selän matkoista molemmista mitalit, 200 matkasta pronssia ja 100 matkasta hopeaa. Olen kyllä aika ylpeä, niistä tuli uudet ennätyksetkin. Kisojen järjestäjä oli Cetus, itse uin HSS-seurassa, eli Helsingfors Simsällskapissa. Eräs ihminen ryhmässäni, joka inhoaa minua (tunne on kyllä molemminpuolinen), vittuuntui kun olin häntä parempi selkäuinnissa. Tämän henkilön mielestä hänen pitäisi olla paras ja kaunein ja täydellisin kaikessa. Ja minä todellakin inhoan sellaisia ihmisiä.

Ja sitten, voi jestas kun olen onnellinen! ♥ Laitoin tänään viestiä Hartsifoorumin Uninulle, jotta hän tilaisi BJD'eeni. BJD, voiko olla mahdollista?! ♥ Olen saamassa harsisen nuken! DOD Azera kyseessä, tuttavallisemmin Dragos. Se on heihei sitten about 600€ mutta mitä sitten? ♥ Niin ihana nukke kyllä mulle tulossa, ettei mitään rajaa. Ja jotta jäis muihinkin postauksiin varaa hihkuttaa tästä, ilmottelen silmistä ja peruukista sitten myöhemmin. ;)

Koska Salla pieni on valloittanut sydämeni suloisuudellaan, otin tänään hänestä taas kuvia. Tässäpä näitä:






 Salla: It is beautiful, isn't it? :3

Sallan otsatukkaa pitäisi tasailla. Joku tyyppi on itse leikellyt sen, kun käytettynä peruukin ostin. Silloin se oli nätisti aseteltu ja nyt kun peruukki on alkanut sojottaa, näyttää tyhmälle...

 Surullinen pikkuinen. :< Ei oikein ole leikkikavereita, Rika ja Nomi eivät oikein leiki ja Melindan kanssa ei kannata leluleikkejä leikkiä. Tai nekin ovat jotain väkivaltaisia. Suunnitelmissa olisi hankkia tälle leikkikaveri, mutta ei kerrota Sallalle, raukka innostuisi liikaa, ja seuraava projektini on muutenkin BJD'eeni saaminen kasaan.

Niin se on suloinen.~ Pidän tästä kuvakulmasta aika paljon, monta kuvaa tuli otettua, mutta nyt joudutte valitettavasti selviämään vain yhdella kuvalla.

Tässä näkyy meikki aika hyvin. Tarkoitukseni oli saada nuo silmät näkymään hyvin, mutta meikkikin näkyy tässä loistavasti. Kuten myös tuo kamala naarmu oikean kulmakarvan läheisyydessä. D:

Siinä teille muutama sananen ja kuvanen, ketä haluaisitte nähdä seuraavaksi? Jos tahdotte myös DfD:n jatkavan, ruvetkaa aktiiviseksi kommentoijiksi, ne auttavat jaksamaan ja minusta on ihanaa ilahduttaa ihmisiä. :3

~Jaya kuittaa~

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia :). Ei tuota naarmua kyllä huomaa kun peruukki peittää otsaa. Pieneet kauneusvirheet vain tekee nukesta uniikin :). Mullakin on nukeilla ihan tehtaalta olevia läikkiä ja jopa naarmu mutta sitten ymmärsin että enhän itsekään ole täydellinen, en voi vaatia nukeltakaan samaa. Mun mies sai slaagin ja raivarin kun kerroin et haluun vähän yli 400e maksavan nuken :D. Mutta kyllä se on tilattava kunhan rahat on ensin koossa :). Tsemppiä säästämiseen sinnekin päin. Ootan innolla sun tulevia bjd postauksia :D.

    VastaaPoista